Löydä parhaat iPhone kuoret ja tarvikkeet helposti netistä.

Uusimmat tuotteet

Suosituimmat tuotteet

Kaikki Applen tuotteiden lisävarusteet ja tarvikkeet helposti

Tervetuloa Omenatori.fi -sivuille. Jos olet kiinnostunut iPhone ja iPad -laitteista tai omistat sellaisen ja haluat saada sen käytöstä enemmän irti, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Sivuilta voit lukea arvosteluja, vertailuja ja kokemuksia iPhonen ja iPadin tarvikkeiden ja lisävarusteiden käytöstä. Haluamme näyttää sinulle puolueettomasti, mitkä tuotteet ja oheislaitteet ovat varmasti hintansa arvoisia. Toivottavasti olemme sinulle avuksi!

Omenatorin historia

Omenatori ei ole aina ollut Applen tuotteiden ja lisävarusteiden vertailusivusto, vaan Omenatorin juuret juontavat aina vuoteen 2009 saakka. Samana vuonna Apple julkaisi historiallisen iPhone 3G:n, joka oli ensimmäinen huippusuosittu iPhone, jota myytiin myös Suomessa. Omenatori olikin Suomen ensimmäinen iPhone kuoriin ja tarvikkeisiin keskittynyt verkkokauppa ja jos olet käyttänyt Applen tuotteita riittävän pitkään, niin saatatkin muistaa tämän ajan.

Kuluneet vuodet ovat muovanneet Omenatoria ja jossain vaiheessa verkkokauppa suljettiin, koska kaupan yrittäjät keskittyivät muihin asioihin, mutta se oli vain väliaikainen suvantovaihe. Koska intoa ja aikaa on taas keskittyä iMaailmaan, niin se tarkoittaa sitä, että Omenatori is back! Tosin emme myy mitään, vaan haluamme olla luotettava ja puolueeton verkkomedia, joka suosittelee aidosti hyviä tuotteita, että Applen tuotteiden käyttäjien elämä olisi entistä helpompaa ja mielekkäämpää. Tässä lyhyt yhteenveto, mistä Omenatori sai alkunsa ja mitä tässä välissä on tapahtunut.